Au Perier regels en algemene voorwaarden

“Au Perier lijkt op een klein, gezellig, zeer relaxed dorpje, daar lijkt het op, met 4 huizen met alles erop en eraan, maar ook een pleintje, picknickplekjes, een zwembad en een 'Salle des fêtes' en een eigen groentetuin voor alle tijdelijke bewoners. En dat is precies wat je straks bent in ons dorpje; een zeer welkome tijdelijke bewoner.”

Annemieke den Uijl, Au Perier

Toch zijn er wat regels en algemene voorwaarden nodig. Deze regels en algemene voorwaarden zijn bindend. Zowel voor Au Perier als voor degene die reserveert, huurt en bij Au Perier verblijft (de huurder).

Prijzen

Prijzen zijn inclusief het bedlinnen, de handdoeken, eind schoonmaak, toeristenbelasting, het benodigde haardhout, en het ‘meet and greet’ diner (inclusief het aperitief en de wijn) op de maandag of dinsdag. Er dient een waarborgsom van € 300 betaald te worden.

Betalingscondities

Betalingen gaan in twee stappen:

  1. 30% van de huursom bij reservering (bij betaling is uw reservering bevestigd).
  2. 70% van de huursom plus de waarborgsom van € 300 niet later dan een maand voor het begin van de huurperiode.

Reserveert u binnen een maand voor het begin van de huurperiode dan dient u per ommegaande 100% van de huursom plus de waarborgsom van € 300 te betalen. Betalingen, behalve de waarborgsom, worden niet gerestitueerd. Wij raden u aan een annuleringsverzekering af te sluiten. De waarborgsom van € 300 wordt, bij correcte oplevering van het appartement, binnen 14 dagen na vertrek teruggestort.

Wissel dag

De wissel dag is zaterdag. Op de aankomst dag kan de huurder de woning vanaf 16.00 uur betrekken. Op de vertrek dag dient de huurder de woning vóór 10.00 uur te verlaten. De eind schoonmaak is bij de huurprijs inbegrepen. U dient het appartement echter opgeruimd en ‘bezemschoon’ op te leveren (vaat schoon en opgeruimd in de kast, koelkast, magnetron, fornuis en oven schoon, meubels op hun oorspronkelijke plaats). Bij in gebreke blijven kan (een deel van) de waarborgsom ingehouden worden. Wanneer er langer dan een week gehuurd is, vindt zaterdags op afspraak wissel van linnengoed, handdoeken en keukentextiel plaats. Au Perier regels en algemene voorwaarden

Schade

Mocht er schade aan het gehuurde huis, dan wel de inboedel van het gehuurde huis, dan wel het terrein, dan wel de inboedel van het terrein ontstaan, veroorzaakt door huurder, dan komt dat op rekening van die huurder, allereerst door middel van de borgsom en in geval van een hoger bedrag door middel van bijbetaling. De verhuurder zal een verklaring opmaken voor de huurder ten bate van de huurders verzekering. Wij raden u aan een reis- en/of WA verzekering af te sluiten.

Gedragscode

“Vakantie is rust. De omgeving moet stil zijn, je moet de gekte van je werk, de stad, het verkeer en het dagelijks leven even helemaal vergeten. Je moet slapen als een roos, heerlijk kunnen eten, een beetje kunnen bewegen, lekker buiten kunnen zitten met een mooie koffie of een goed glas wijn, binnen met je eigen muziek en soms wil je mensen ontmoeten”.Het is niet toegestaan meer personen in de woning te laten overnachten dan waarvoor het appartement is ingericht. Kinderen tellen voor het vaststellen van het bewoners aantal als vol persoon. Een kind dat gebruik maakt van het kinderbed, wordt ook meegeteld in het aantal. Vanzelfsprekend mag er geen overlast optreden voor omwonenden dan wel medebewoners van het terrein. Dit laatste geldt ook voor het gebruik van muziek. Tenten zijn niet toegestaan. Het is de huurder toegestaan tijdens de huurperiode met een gemotoriseerd voertuig over het erf, via aangegeven route, van en naar de vakantiewoning te rijden om iets af te leveren. Parkeren gebeurt echter op het parkeerterrein (geen parkeergeld) Huisdieren zijn niet toegestaan Het huisvuil moet gedeponeerd worden in de containers in Sainte Sabine Born. Papier, plastic, karton, blik en glas worden gescheiden. Uitleg daarover vindt ter plekke plaats. U bent zelf aansprakelijk voor door u en uw gasten veroorzaakte schade en overlast. Wij, Annemieke den Uijl en Nick White, eigenaren van Au Perier, zijn niet aansprakelijk voor schade of letsel ontstaan als gevolg van het verblijf op het terrein, of door het gebruik van de op het terrein of in de woningen aanwezige faciliteiten. Ouders zijn te allen tijde verantwoordelijk voor hun eigen kinderen ook bij het onbemande zwembad.